vzw KMTC Trainingslocatie Merelbeke

Info waar trainen?

Elke Zaterdag van 10u tot 12u (Ingang Zwembad, Sportstraat 3, Merelbeke).

Elke Dinsdag van 19u tot 21u (Zijingang School Gilko, Kloosterstraat, Merelbeke).

In juli en augustus is er geen les. Tijdens de andere schoolvakanties gaan de lessen gewoon door.

Wanneer starten terug de lessen?

We zijn van plan de Krav Maga lessen terug te hervatten vanaf september 2020 (indien natuurlijk de COVID19 crisis tegen dan onder controle is).

Proefles volgen?

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen. Omwille van die reden kan deelname aan een proefles (of het meevolgen van een training) enkel na aanmelding en bevestiging via mail. Gelieve u in de mail kort voor te stellen, en uw motivering te vermelden waarom u de Krav Maga-lessen wilt volgen.

Aanvraag proefles: HIER

Kostprijs voor 16+

Meer info op: https://kmtc.be/prijzen/

Checklist Aansluiting: CHECKLIST MERELBEKE 16+ (versie 2019)

Wettige verdediging

Alle technieken worden onderricht met aandacht voor het Belgisch wettelijk kader: HIER

 

vzw KMTC

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft tot doel een overkoepelend orgaan te zijn van Krav Maga-lesgevers en leden die het zelfverdedigingssysteem Krav Maga beoefenen, uitbouwen en promoten en dit voor alle leeftijden vanaf 16 jaar, binnen een kwalitatief, wettelijk en medisch verantwoord kader.

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft verschillende trainingslocaties.  Elk lid kan met éénzelfde beurtenkaart op verschillende locaties trainen. Zo bieden wij onze leden de mogelijkheid om onder verschillende gediplomeerde lesgevers te trainen.