OUTDOOR LESSEN KRAV MAGA MERELBEKE

vzw KMTC – MERELBEKE

OUTDOOR TRAININGEN 16 + VANAF 13 MAART (ook proefles mogelijk)

De huidige regels zijn:

Concreet:

 • inschrijven via de link: Link (gebruik op zaterdag enkel de blokken van 10u tot 12u, deze van 9u tot 11u zijn gereserveerd voor de -18 leden).
 • Verloop van de les (vanaf 27 maart): je traint in groepen van 4 personen, je krijgt op voorhand uw workout van de dag mee, je communiceert NIET tussen de verschillende groepen, via een Bleutooth Speaker krijg je de workout muziek die past bij de workout van de dag
 • afhankelijk van het aantal beschikbare lesgevers en gevorderde leden zullen er 1 of meerdere groepen worden samengesteld voor 14+. Met een maximum van 4 groepen van 4 deelnemers.
 • Bij aankomst en vertrek mondmasker op, tijdens de training mogen de mondmaskers af indien er steeds een afstand van 2 meter gegarandeerd is.
 • Breng je eigen ontsmettingsmiddel mee
 • We trainen in groepen van 4 en ver genoeg (minimum 20 meter) uit elkaar en houden elk binnen de groep voldoende afstand (training zonder fysiek contact)
 • De COVID coördinator zal op afstand de workout muziek beheren.
 • Daar feedback en correcties enkel mogelijk is binnen een groep van 4 zijn de lessen gratis en dit zolang de maatregel van outdoor trainen per 4 van toepassing is.
 • OPGELET: de enige communicatie tussen de verschillende groepen is de workout muziek. M.a.w.: hou jullie strikt aan de regel om NIET met een andere groep te communiceren. Zodat we kunnen blijven outdoor trainen.
 • De trainingen gaan op zaterdag door op het E-terrein kant Gaverse Steenweg. Op dinsdagavond spreken we af op het D-terrein.
 • De oppervlakte gemeten met google maps van het E-terrein = 600 vierkante meter

—————————————–

INDOOR TRAINING 16+ VANAF HET TERUG IS TOEGLATEN (waarschijnlijk vanaf mei april 2021)

Info waar trainen?

Elke Zaterdag van 09u tot 11u voor de JEUGD (Ingang Zwembad, Sportstraat 3, Merelbeke).

Elke Zaterdag van 10u tot 12u voor 16+ (Ingang Zwembad, Sportstraat 3, Merelbeke).

Elke Dinsdag van 19u tot 20u  voor de JEUGD (Zijingang School Gilko, Kloosterstraat, Merelbeke).

Elke Dinsdag van 19u tot 21u voor 16+ (Zijingang School Gilko, Kloosterstraat, Merelbeke).

In juli en augustus is er geen les. Tijdens de andere schoolvakanties gaan de lessen gewoon door.

Proefles volgen?

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen. Omwille van die reden kan deelname aan een proefles (of het meevolgen van een training) enkel na aanmelding en bevestiging via mail.

Aanvraag proefles: HIER

 
 

Kostprijs voor 16+

Meer info op: https://kmtc.be/prijzen/

Checklist Aansluiting: CHECKLIST MERELBEKE 16+ (versie 2019)

 

Wettige verdediging

 
Alle technieken worden onderricht met aandacht voor het Belgisch wettelijk kader: HIER

vzw KMTC

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft tot doel een overkoepelend orgaan te zijn van Krav Maga-lesgevers en leden die het zelfverdedigingssysteem Krav Maga beoefenen, uitbouwen en promoten, binnen een kwalitatief, wettelijk en medisch verantwoord kader.

De vzw Krav Maga Trainingscentrum heeft verschillende trainingslocaties.  Elk lid kan met éénzelfde beurtenkaart op verschillende locaties trainen. Zo bieden wij onze leden de mogelijkheid om onder verschillende gediplomeerde lesgevers te trainen.